QR KODE NA 

NALEPKAH 

IN 

ETIKETAH

Dobro premišljen, privlačen dizajn nalepk in nalepk odpira možnost za dobro tržno kampanjo od ust do ust, ki jo poganjajo vaši zvesti in potencialni kupci, vendar to ni dovolj. Dinamična QR koda na nalepkah in etiketah premošča vrzel med fizično in spletno izkušnjo. Omogoča vam, da izkoristite prostore brez povezave in tako povežete svojo občinstvo s spletno vsebino, kot je vaše spletno mesto ali družabni mediji, ali povečate njihovo sodelovanje z vašim podjetjem in izdelkom

1.  Zvestoba do blagovne znamke

Naj vaše nalepke govorijo o identiteti vašega podjetja. Ustvarite boljšo izkušnjo  preko videa v dinamični QR kodi ali pa jih navdušite z animacijo.

2.  Zaupanje blagovni znamki

Nalepke naj ne služijo samo kot oblikovno sredstvo. Preko njih sporočajte uporabnost, poreklo in sestavino izdelka. Informacije vam zagotovijo zaupanje uporabnikov in neposredno vez do spletnih virov.

3. Pametno trženje

Naše dinamične QR kode vam pomagajo pri strategiji, razvoju in upravljanju vaše marketinške kampanje na poglobljen, stroškovno učinkovit način. Ob vsakem skeniranju dinamične kode, naš sistem prepozna, kdaj, kje in s katero napravo se je to vršilo. Te podrobne informacije vam bodo pomagale meriti uspešnost oglaševanja in s tem boste lahko optimizirali oglaševanje med svojo aktualno kampanjo.