QR KODE NA 

LETAKIH

Letaki so popolno marketinško orodje za oglaševanje posebnih dogodkov in marketinških akcij. Sodobni letaki niso več samo papir, ampak so preko dinamične QR kode povezani s spletom in tako je vir informacij bistveno večji.

1. Dogodki

Z dodano dinamično QR kodo na letakih sporočite, da prirejate dogodek. Uporabniki pa bodo enostavno dostopali do bistvenih informacij o dogodku z enim skeniranjem in ga hkrati shranili v svoje spletne koledarje.

2. Promovirajte

Prihaja čas prazničnih razprodaj, novih kolekcij ali pa čistite zaloge Natisnite kupon z dinamično QR kodo in tako obvestite svoje stranke o ugodnih prodajnih akcijah.

3. Vodite kampanjo

Upravljajte uspešno kampanjo s prednostmi naše dinamične QR kode. Z zajemanjem in merjenjem analitike, ki vam pove kje, kdaj in s katero napravo, se je izvedlo skeniranje.

4. Izstopaj

QR koda ni več omejena s svojo enobarvno, črno-belo preteklostjo. Postala je vsestranska in večplastna, kakor letak ter prilagodljiva naši ustvarjalnosti in identiteti vaše blagovne znamke. Naj postane ključni del vaše kampanje in z njo ustvarite izstopajoč letak.