QR KODE NA 

PISARNIŠKEM PRIBORU

QR kode imajo način črkovanja tiskanega materiala, tako da ga povežejo v spletni svet, ne da bi pri tem ogrozile tradicionalno. To je priložnost, da izboljšate doseg svojih marketinških prizadevanj ali dodate malo čarovništva dopisovanjem, tako da jih vključite v svoj dizajn pisarniškega materiala.

1. Koliko informacij lahko vključim v eno  dinamično QR kodo?

Dinamična QR koda lahko shrani do 7089 številk ali 4296 znakov, vključno z ločili in posebnimi znaki. Za besede in besedne zveze, vključno z internetnimi naslovi, jih lahko kodirate poleg številk in znakov. Več podatkov kot vsebuje,  večja postane in bolj zapletena je njena struktura.

2. Osebna uporaba

Obogatite svojo klasično pisanje pisem in povabil s pomočjo dinamične QR kode. Naj postanejo poučne, pametne in zabavne. Svojim prazničnim voščilom dodajte video sporočilom ali pa svojim gostom posredujte vse informacije o dogodku, kot sta kažipot poti ali »dress code«.

3. Poslovna uporaba

Podatke o svojem podjetju lahko poenostavite z izjemnimi posnetki in interaktivno izkušnjo. Navsezadnje QR kode vzpostavijo povezavo med vašo blagovno znamko, strankami in vašimi spletnimi platformami ter olajšajo dostop do vaših storitev.

4. Uporaba na promocijskem materialu

Pisarniški izdelki vključujejo vrsto promocijskih materialov.
Podatke, kot so ime podjetja, telefonska številka ali spletno mesto lahko preprosto shranite na QR kodo in tako vaše stranke do njih dostopajo enostavno s skeniranjem.