QR KODE NA 

STEKLENICAH 

IN 

PLASTENKAH

Okrepite pripadnost in zvestobo svoje blagovne znamke, tako da zagotovite več informacij in zabave z dinamičnimi QR kodami, medtem ko vnesete novo življenje v tradicionalno trženje.

1. Bodite zaželeni

Dinamična QR koda pomaga pri oblikovanju nepozabne izkušnje z aktivnim sodelovanjem uporabnikov in interaktivnim pripovedovanjem zgodb. Tako se okrepi zvestoba vaših potrošnikov in poveča prodaja.

2. Pametna nalepka

Z omejeno količino prostora na etiketi plastenke, lahko potrošnikom z dinamično QR kodo omogočite dostop do ključnih informacij vašega izdelka, kot so poreklo, prehranska in geografska dejstva nabavne verige.

3. Pametne povratne informacije

Vredno premisleka. Izvedite testiranje, saj v manj kot minuti lahko potrošniki skenirajo, ocenijo in komentirajo nov okus, embalažo ali izdelek z vašo dinamično QR kodo. Ocene se neposredno prenesejo na vaš določen poslovni e-poštni naslov in s tem spremljate odziv potrošnikov.

4. Pametno sledenje

Pri pametnem sledenju ne dobite samo vpogleda v frekvenco, ampak tudi dinamiko, operacijski sitem ter lokacijo skeniranja dinamične QR kode.